Spendrups Bryggeri AB

Pistonhead ny huvudpartner till Sweden Rock

Dela

Pistonhead Lager kliver in som ny huvudpartner till Sweden Rock och vill med sitt varumärke och aktiveringar på festivalen bidra till att skapa en positiv upplevelse av en stark festivalkultur och livsstil.

-          Vi har beundrat Sweden Rock i många år och är stolta att nu kliva in och bli en del av den fantastiska festivalkultur och passion som finns i allt som SRF byggt upp under många år. Det finns en otrolig energi och kärlek till rocken och till mötet mellan människor. Den energin och den känslan vill vi förstärka och bygga vidare på. Tillsammans med SRF ska vi skapa en stark och minnesvärd festivalupplevelse för alla besökare. Vår ambition är att Pistonheads varumärke och erbjudande blir en naturlig och integrerad del av denna upplevelse, säger Marcus Thollin, marknadschef för öl på Spendrups

Under fyra dagar i juni kommer 40.000 rockälskare dagligen att samlas för att lyssna på ikoner som t.ex Iron Maiden, Def Leppard och återförenade Pantera.

Kulturscenen är inget nytt för Pistonhead. 2015startades Pistonhead Foundation som är ett sätt att peppa talangfulla människor som gör livet bättre och roligare. Stiftelsen stöttar unga kreatörer som utmanar normerna, som skruvar till vår bild av samtidens kultur. För alla de som vågar välja nya, svåra vägar att nå ut med sina tankar och sin kreativitet.

-          Vi är oerhört glada och peppade över samarbetet med Pistonhead, säger Sofia Lindqvist Lacinai, marknadschef & Vice VD på Sweden Rock. Våra respektive varumärken passar varandra som hand i handske, både vad gäller attityd och i tanken om att musik och kultur är viktiga aspekter som verkligen gör livet värt att leva.

Kontakter

För mer information, kontakta:

Bilder

Om

Spendrups Bryggeri AB
Spendrups Bryggeri AB
Sankt Eriksgatan 121
11343 Stockholm

08-672 77 00http://spendrups.se

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i fjärde generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i  centrala Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Melleruds, Loka, Trocadero, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har 1.100 medarbetare och omsätter cirka 4 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, OMAKA, Grythyttans Glöggfabrik och Hellefors Bryggeri. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.www.spendrups.se

Följ Spendrups Bryggeri AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spendrups Bryggeri AB

Spendrups antar klimatmål enligt Science Based Targets27.1.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Spendrups anslöt sig till Science Based Targets initiative (SBTi) i november 2021 och under hösten 2022 har organisationen SBTi validerat och godkänt Spendrups klimatmål. För Spendrups innebär detta att arbetet med att minska utsläppen, som pågått i mer än 10 år och innefattat många insatser, får en tydlig riktning framåt. Det främsta fokuset har hittills legat på den egna verksamheten men nu ska Spendrups också öka omställningstakten i sin värdekedja.

TakeOver gästspelar på hos Hedda Spendrup på OMAKA den 6 februari18.1.2023 12:08:36 CET | Pressmeddelande

TakeOver Gästspel gör nu sitt tjugotredje gästspel på Hedda Spendrup’s bryggeri med restaurang OMAKA i A-House, Stockholm, den 6 februari 2023. Denna gång sätter kockarna varsin rätt till ett av bryggeriets hantverksöl. TakeOver gästspel, nätverket för att lyfta fram mat lagad av kvinnliga kockar som startades 2014 av Linn Söderström och Lisa Lönner fortsätter att utveckla branschen.

Spendrups får ny marknadsdirektör22.11.2022 13:47:07 CET | Pressmeddelande

Spendrups nya marknadsdirektör heter Anna-Stina Hallberg. Hon har jobbat på Spendrups marknadsavdelning i olika roller sedan 2008, senast som marknadschef för Spendrups alkoholfria sortiment. Rekryteringsprocessen som pågått sedan i somras lockade många väl kvalificerade sökanden, men valet föll alltså på en intern kandidat med lång och djup erfarenhet av att marknadsföra Spendrups breda produktportfölj. För Anna-Stina är uppdraget som marknadsdirektör en fortsättning på vad som började som ett drömjobb som biträdande produktchef för LOKA för 14 år sedan. – Jag minns fortfarande den fantastiska känslan när jag fick mitt första jobb på Spendrups! Nu känns det jätteroligt att återigen få vara ”ny på jobbet” och ta mig an hela vår fantastiska produktportfölj. Jag är respektfull inför uppgiften och ser verkligen fram emot att lära mig mer. Men jag känner mig trygg i att vi har så mycket kompetens och kunnande inom organisationen och en rad goda byråsamarbeten som kommer att vara en grund f

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum