Enköpings kommun

Plan för vaccination av sommarvikarier inom vård och omsorg klar

Dela

Region Uppsala är klara med planen för vaccinering av Enköpings kommuns sommarvikarier inom vård och omsorg. Från den 7 juni erbjuds vikarierna att vaccinera sig.

– Det känns tryggt att vi har planen på plats. Sommarvikarierna erbjuds att vaccinera sig från den 7 juni och framåt, säger Ann Bonny, kommunens vaccinationssamordnare.

– Att vaccinera sig är frivilligt, men vi råder våra vikarier att göra det och hoppas att de tar chansen. Din vaccination kan rädda någons liv. Den skyddar dig från att bli sjuk samtidigt som du bidrar till att minska risken att smitta andra.

Nyckelord

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum