Jönköpings kommun

Planerar för att öppna för träning utomhus på våra kommunala anläggningar

Dela

Under tisdagen kom Folkhälsomyndigheten med ett förtydligande om att träning får ske på utomhusanläggningar, om träningarna hålls på ett smittskyddssäkert sätt.

Datum för exakt öppnande av våra utomhusanläggningar uppdateras på jonkoping.se
Datum för exakt öppnande av våra utomhusanläggningar uppdateras på jonkoping.se

- Vi har för avsikt att föra en dialog med våra föreningar, distriktsidrottsförbund och smittskyddsläkare om hur vi kan öppna våra utomhusanläggningar för träning på ett säkert sätt. Under förutsättning att smittskyddsläkarna anser det lämpligt beroende på hur den rådande situationen ser ut efter jul- och nyårshelgerna, säger Mazar Alijevski, kultur- och fritidsdirektör i Jönköpings kommun.

Datum för exakt öppnande av våra utomhusanläggningar uppdateras på jonkoping.se Vi kommer också skicka ut information till våra föreningar i god tid. 

common_image-preview

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Datum för exakt öppnande av våra utomhusanläggningar uppdateras på jonkoping.se
Datum för exakt öppnande av våra utomhusanläggningar uppdateras på jonkoping.se
Ladda ned bild

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Första vaccineringen i Jönköpings kommun sker på söndag23.12.2020 14:17:00 CETPressmeddelande

Jönköpings kommun kommer att påbörja vaccineringen mot covid-19 på söndag, den 27 december. Socialförvaltningen kommer att få 20 doser av vaccinet mot covid-19 i helgen och kommer då att vaccinera 20 personer som bor på ett av kommunens äldreboenden. Vilket äldreboende är ännu inte fastställt, inte heller vilken tid vaccineringen kommer att genomföras. Vaccineringen kommer att ske i hyresgästernas lägenheter. Med tanke på risk för smittspridning och de boendes integritet kommer kommunen inte kunna garantera medias möjlighet att bevaka denna händelse på plats. Därför planeras ett pressmeddelande att publiceras så snart det är möjligt efter att vaccineringen genomförts, med bilder från den första vaccineringen och en intervju med en person som fått vaccinet. Eventuellt kommer även en presskonferens med olika representanter att genomföras någon timme efter att pressmeddelandet skickats ut. Information om ifall det blir presskonferens kommer att stå i pressmeddelandet på söndag. Kontakt St

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum