Cloetta Sverige AB

Plopp Apelsin och Plopp Chokladboll – älskade klassiker i större format!

Dela

Vår nya Plopp Apelsin har en härligt len och apelsinsmakande toffeefyllning, en smak som för tankarna till Romerska bågar. Samtidigt lanserar vi även Plopp Chokladboll i ett större format.

– Att ett litet Plopp kan stilla sötsuget vet vi alla, men ibland vill konsumenterna ha lite mer av det goda. Därför lanserar vi nu två nya Plopp i ett större format; Plopp Apelsin och Plopp Chokladboll, båda med den lena och krämiga toffeefyllningen som gör Plopp till en klassiker. Med de nya 80 grams-kakorna kan du njuta lite längre för dig själv eller varför inte dela med dig till dina vänner, säger Marie Schelin, Senior Brand Manager på Cloetta.

– Apelsin är en smak som passar fantastiskt bra ihop med choklad och detta vill vi såklart att fler ska få njuta av, fortsätter Marie. Plopp Apelsin med krämig toffeefyllning för tankarna till Romerska bågar, även detta en klassisk Cloetta-produkt. Samtidigt som vi lanserar Plopp Apelsin, kommer även Plopp Chokladboll i större format för den som inte kan få nog av kombinationen chokladboll och kokos – lika perfekt till fikat som i soffan framför en spännande film.

Plopp Apelsin 80 gram och Plopp Chokladboll 80 gram lanseras officiellt i vecka 36. Chokladkakorna kommer då att säljas i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln. Det går dock att köpa Plopp Apelsin hos Hemmakväll redan nu.

Mer information
Vill du veta mer om Plopp Apelsin eller Plopp Chokladboll är du välkommen att höra av dig till Marie Schelin, Senior Brand Manager, via e-mail marie.schelin1@cloetta.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

 

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

CandyKing firar ett år i Sverige med fyra nomineringar i Svenska Designpriset 2021!13.9.2021 16:33:00 CEST | Pressmeddelande

Ett år efter att Cloetta Pick & Mix lanserade CandyKing i Sverige, belönas man med FYRA nomineringar i Svenska Designpriset 2021. Den färgstarka designen har förstärkt varumärkets identitet och ökat särskiljningen gentemot konkurrenterna – inte minst i det digitala landskapet. CandyKing nomineras i kategorierna Identitet Digital, Digitalt Sociala Medier, Bildkommunikation Foto och Visual Merchandising. Röstningen öppnar idag 13/9 och pågår fram till söndagen 19/9.

CandyKing fyller ett år och släpper flera spännande höstnyheter!10.9.2021 12:10:36 CEST | Pressmeddelande

Nu är det ett år sedan CandyKing Pick & Mix lanserades på den svenska marknaden. Ettårsdagen som inföll den 31 augusti, firas med ett av de mest spännande nyhetssläppen någonsin. Vad sägs t ex om Polly Lakrits, BUBS Dizzy Skalle med bubbelgumsmak, Ahlgrens bilar Lakrits-limousiner och BUBS klassiska ovaler med smak av granatäpple och smultron, som bara finns att plocka exklusivt hos CandyKing. Från och med vecka 36 finns nyheterna ute i butik!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum