Polisförbundet

Polisförbundets kongress 26–29 september 2022

Dela
Idag startar Polisförbundets kongress 2022. Kongressen är förbundets högst beslutande organ som tar ut riktningen för det framtida arbetet. Under kongressen avgår nuvarande ordförande Lena Nitz och såväl ny förbundsordförande som styrelse ska väljas.

I dagarna samlas totalt 300 deltagare, varav 129 röstberättigade ombud från hela landet, till kongress för att med gemensam kraft sätta ut Polisförbundets arbete för de kommande åren.

Under onsdagen väljs ny förbundsordförande och styrelse. Dessutom ska ett hundratal motioner behandlas, allt med fokus på att skapa bästa möjliga förutsättningar för Sveriges poliskår utifrån dagens och morgondagens utmaningar. Motionerna berör frågor som bland annat löneutveckling, allmänna anställningsvillkor, arbetsmiljö och trygghet.

Läs mer: https://www.polisforbundet.se/om-oss/kongressen/

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Polisförbundet
Polisförbundet
Sundbybergsvägen 1
171 73 Solna

08-6769700http://www.polisforbundet.se

Polisförbundet är ett fackligt yrkesförbund som organiserar Sveriges poliser. Vi jobbar för att poliskåren ska ha goda villkor och de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb allas trygghet.

Följ Polisförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Polisförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum