Cloetta Sverige AB

Polly Ice Cream – en glassigt god nyhet från Cloetta

Dela

Gillar du glass och choklad? Då kommer du att älska nya Polly Ice Cream – dragerade skumtoppar med omtyckta glassmaker som hallon, päron och kola. Omöjligt att bara ta en!

Vi svenskar ligger i topp bland glasskonsumenterna i Europa. Vad passar då bättre än att kombinera Pollys skumtoppar med härliga glassmaker? Nya Polly Ice Cream bjuder på skumtoppar med smak av hallon, päron och kola tillsammans med ljuvlig chokladsmak. En fantastiskt god kombination för dig som gillar både Polly och glass och gör det omöjligt att bara ta en!

– Med Polly Ice Cream hoppas vi att nå alla glassälskare runt om i landet. De läckra smakerna är perfekta nu inför sommaren men passar så klart året om, säger Gith Angelfalk, marknadschef på Cloetta.

Polly Ice Cream lanseras officiellt i vecka 19 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln, men går att hitta på Hemmakväll redan från den 14 april. Produkten finns i två olika förpackningsstorlekar, 150 gram och 400 gram, och det rekommenderade konsumentpriset är 23,90 kr för 150 gram och 39,90 kr för 400 gram.

Mer information
Vill du veta mer om Polly Ice Cream är du välkommen att kontakta Gith Angelfalk, marknadschef på Cloetta, se kontaktuppgifter nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum