Cloetta Sverige AB

Polly Licorice – en efterlängtad lakritsfavorit!

Dela

Polly Licorice är det ultimata godiset för dig som vill njuta av en mix av Polly och lakritssmak. Kombinationen av skumtopp, lakrits och choklad gör det omöjligt att bara ta en!

Är du en av dem som saknat våra Polly lakritsprodukter så har vi en nyhet helt i din smak. Nu kommer Polly Licorice – en trio skumtoppar med smak av lakrits och choklad.

– Bland Pollys nyheter under åren har olika lakritssmaker varit givna, och det känns därför kul att kunna erbjuda Polly Licorice där vi går ”all in” på lakrits, säger Alia Jassim, Senior Brand Manager på Cloetta.

Polly Licorice består av tre olika skumtoppar, dragérade med härlig lakrits & chokladsmak och en skumkärna med lakritssmak.

Polly Licorice lanseras officiellt i vecka 36 i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln, men går redan nu att hitta på Pressbyrån. Produkten finns i tre olika förpackningsstorlekar; 100 gram, 150 gram och 400 gram, och det rekommenderade konsumentpriset är 21,90 kronor. Polly Licorice kommer också att finnas i vårt sortiment av lösviktsgodis.

Mer information
Vill du veta mer om Polly Licorice är du välkommen att höra av dig till Alia Jassim, Senior Brand Manager på Cloetta, via e-mail alia.jassim@cloetta.se.

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

 

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

CandyKing firar ett år i Sverige med fyra nomineringar i Svenska Designpriset 2021!13.9.2021 16:33:00 CEST | Pressmeddelande

Ett år efter att Cloetta Pick & Mix lanserade CandyKing i Sverige, belönas man med FYRA nomineringar i Svenska Designpriset 2021. Den färgstarka designen har förstärkt varumärkets identitet och ökat särskiljningen gentemot konkurrenterna – inte minst i det digitala landskapet. CandyKing nomineras i kategorierna Identitet Digital, Digitalt Sociala Medier, Bildkommunikation Foto och Visual Merchandising. Röstningen öppnar idag 13/9 och pågår fram till söndagen 19/9.

CandyKing fyller ett år och släpper flera spännande höstnyheter!10.9.2021 12:10:36 CEST | Pressmeddelande

Nu är det ett år sedan CandyKing Pick & Mix lanserades på den svenska marknaden. Ettårsdagen som inföll den 31 augusti, firas med ett av de mest spännande nyhetssläppen någonsin. Vad sägs t ex om Polly Lakrits, BUBS Dizzy Skalle med bubbelgumsmak, Ahlgrens bilar Lakrits-limousiner och BUBS klassiska ovaler med smak av granatäpple och smultron, som bara finns att plocka exklusivt hos CandyKing. Från och med vecka 36 finns nyheterna ute i butik!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum