Novamedia Sverige AB

Postkodlotteriet arbetar hemifrån

Dela

Från måndag den 16 mars uppmanas anställda hos Novamedia/Svenska Postkodlotteriet att arbeta hemifrån för att minimera risken av smittspridning av Coronaviruset, COVID 19.

Viss personal kommer att fortsätta att arbeta från kontoret, men huvudregeln är att alla som har möjlighet ska arbeta från hemmet.

Beslutet är koncerngemensamt och gäller samtliga kontor, förutom i Sverige också i Nederländerna, Storbritannien, Tyskland och Norge. Det är tre skäl som ligger bakom beslutet:

  • Säkra att verksamheten fortsätter som vanligt, med lottdragningar, vinstutbetalningar och insamling av medel till ideella organisationer.
  • Bidra till att minska risken för smittspridning i samhället och säkra en fortsatt smittofri miljö på kontoret.
  • Postkodlotteriets medarbetare ska inte riskera smitta, vare sig under resor till och från kontoret eller på arbetsplatsen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Novamedia Sverige AB
Novamedia Sverige AB
Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

08 - 509 270 00

Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat mer än 11 miljarder kronor till ideella organisationer - tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 200 svenskar blivit miljonärer. 

Novamedia Sverige AB driver lotteriet på uppdrag av Svenska Postkodföreningen, som innehar lotteritillstånd utfärdade av Lotteriinspektionen, nuvarande Spelinspektionen. Konceptet ägs av Novamedia B.V. 

Följ Novamedia Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Novamedia Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum