Stockholms stad

Prata cykling och gång med oss den 2 maj

Dela

Stockholms stad träffar traditionsenligt cyklister och gående i Stockholm för att prata hållbart resande. På sex ställen i staden finns representanter på plats för att berätta om stadens satsningar, och uppmuntra stockholmarna att reflektera kring sitt eget resande.

När: 

Onsdagen den 2 maj klockan 15.00-18.00

Träffa oss här:

  • Norr Mälarstrand
  • Götgatan vid Skrapan
  • Raoul Wallenbergs Torg
  • Liljeholmen, nedanför centrum vid Södertäljevägen
  • Svandammsparken
  • Telefonplan, vid tunnelbanan

På plats vid Liljeholmen finns trafikborgarrådet Daniel Helldén.

Arrangemanget den 2 maj är en del av stadens kampanj ”Ser du möjligheterna?” som pågår 23 april–6 maj. Kampanjen uppmuntrar stockholmarna att reflektera kring sitt resande och ska bidra till att fler väljer att gå och cykla och har pågått i olika former sedan drygt 15 år.

Läs mer om stadens satsningar på hållbart resande på serdumöjligheterna.se

Kontakt:

Ola Eriksson, kommunikatör, telefon 08-508 261 33, e-post ola.eriksson@stockholm.se

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Språkstöd på årets Vuxmässa23.10.2018 09:46Pressmeddelande

Torsdag – fredag, 25-26 oktober, flyttar Stockholms stads anordnare inom vuxenutbildning in på Kulturhuset Stadsteatern. Mässan är till för alla stockholmare som funderar över nästa steg mot utbildning och jobb. Stockholms stad har satsat på att göra mässan mer tillgänglig, både genom att göra det enklare att hitta i lokalen, och genom att bemanna mässan med olika stödfunktioner. På mässan kommer besökare att kunna få stöd på sitt förstaspråk, bland annat somaliska, arabiska och dari.

Översikt av Stockholmsenkätens resultat för Skärholmens stadsdelsförvaltning 201817.10.2018 13:48Pressmeddelande

När det gäller ANDT-frågor ser vi ett fortsatt positivt resultat när det gäller alkoholkonsumtion, tobak och narkotika. Inga stora variationer har skett över tid. Vad det gäller brott har Skärholmens stadsdelsförvaltning flera utmaningar samtidigt som tryggheten bland flickor ökat. Vi ser också ett ökat deltagande av både flickor och pojkar på fritidsgårdar/mötesplatser: för år 9 ligger Skärholmen högst i staden när det kommer till flickors deltagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum