Stockholms stad

Prata cykling och gång med oss den 2 maj

Dela

Stockholms stad träffar traditionsenligt cyklister och gående i Stockholm för att prata hållbart resande. På sex ställen i staden finns representanter på plats för att berätta om stadens satsningar, och uppmuntra stockholmarna att reflektera kring sitt eget resande.

När: 

Onsdagen den 2 maj klockan 15.00-18.00

Träffa oss här:

  • Norr Mälarstrand
  • Götgatan vid Skrapan
  • Raoul Wallenbergs Torg
  • Liljeholmen, nedanför centrum vid Södertäljevägen
  • Svandammsparken
  • Telefonplan, vid tunnelbanan

På plats vid Liljeholmen finns trafikborgarrådet Daniel Helldén.

Arrangemanget den 2 maj är en del av stadens kampanj ”Ser du möjligheterna?” som pågår 23 april–6 maj. Kampanjen uppmuntrar stockholmarna att reflektera kring sitt resande och ska bidra till att fler väljer att gå och cykla och har pågått i olika former sedan drygt 15 år.

Läs mer om stadens satsningar på hållbart resande på serdumöjligheterna.se

Kontakt:

Ola Eriksson, kommunikatör, telefon 08-508 261 33, e-post ola.eriksson@stockholm.se

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Pressinbjudan: Grow Smarter - Invigning av smarta lösningar för hållbara städer i Slakthusområdet14.5.2018 09:37Pressinbjudan

Tisdagen den 15 maj klockan 11:30 inviger Stockholms stad smarta lösningar för hållbara städer som applicerats i Slakthusområdet. Arbetet har möjliggjorts genom EU-projektet Grow Smarter. Medverkar gör bland andra tre av stadens borgarråd; Katarina Luhr (miljöborgarråd), Daniel Helldén (trafikborgarråd) och Stefan Hansson (biträdande finansborgarråd). Intresserade journalister välkomnas till invigningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum