Stockholms stad

Prata gång och cykling med oss den 7 maj

Dela

Stockholms stad träffar traditionsenligt cyklister och gående i Stockholm för att prata hållbart resande. På fyra ställen i staden finns våra representanter på plats för att berätta om stadens satsningar, lyssna in vad stockholmarna tycker och uppmuntra dem att reflektera kring sitt resande.

När:

Tisdagen den 7 maj kl. 15.00–18.00

Träffa oss här:

  • Norr Mälarstrand
  • Raoul Wallenbergs torg
  • Norrtullsgatan vid Odenplan
  • Danvikstull, korsningen Tegelviksgatan/Folkungagatan

Arrangemanget den 7 maj är en del av stadens kampanj ”Ser du möjligheterna?” som pågår 22 april–7 maj. Kampanjen uppmuntrar stockholmarna att reflektera kring sitt resande och ska bidra till att fler väljer att gå och cykla. Sedan drygt 15 år har kampanjen genomförts i olika former.

Läs mer om stadens satsningar på hållbart resande på serdumöjligheterna.se

Nyckelord

Kontakter

TrafikkontoretMalinda Flodman, pressansvarig (vik.)

Trafikkontoret ansvarar för bland annat framkomlighet, trafiksäkerhet, städning, snöröjning, klottersanering, parkering och belysning. Dessutom utvecklar trafikkontoret attraktiva offentliga miljöer genom exempelvis blommor och träd samt hanterar tillstånd för olika typer av markupplåtelser och evenemang.

08-508 26 282malinda.flodman@stockholm.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum