BranäsgruppenBranäsgruppen

Premiär för Branäs sommarsatsning 1 juli

Dela

Torsdagen den 1 juli, klockan 10.00, är det dags för premiär för Branäs nya sommarsatsning. För att fira att premiären är här går expressliften Sjöexpressen helt gratis mellan 10.00–16.00 under premiärdagen.

Skidanläggningen som i fjol intog positionen som Sveriges fjärde största skidanläggning sett till skidåkare och som för några veckor sedan prisades som Årets skidanläggning av branschorganisationen SLAO, växlar nu om till sommarverksamhet och slår torsdagen den 1 juli upp portarna för sommar 2021. 
 
Premiärdagen 1 juli klockan 10.00–16.00 kommer expressliften Sjöexpressen att rulla helt gratis för alla som vill testa liftburen cykling elller som bara vill testa en annorlunda transportväg upp till Toppstugan som under sommaren omvandlas till ett glasscafé. 
 
Mellan cykelturerna frestar en padelbana, vandringsleder, discgolf och motionsspår. I närområdet finns friluftsaktviteter som hundspann, SUP-uthyrning och Bäversafari. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum