BranäsgruppenBranäsgruppen

Premiär för direktbuss från Linköping till Tolvmannabacken

Dela

Nu blir det både enklare och snabbare för Linköpingsborna att ta sig till Tolvmannabacken. Den 4 januari går första direktbussen till den populära skidanläggningen i Kisa, i södra Östergötland.

– Vi vill att det ska vara så smidigt och prisvärt som möjligt att ta sig ut i backen. Med den nya direktlinjen kan du stå på skidorna bara en timma efter att du går på bussen på morgonen. Det är dessutom skonsammare för miljön, då vi kan minimera bilkörningen till och från anläggningen, säger Jonathan Bexell, platschef i Tolvmannabacken.

Premiärbussen lämnar Linköping Fjärrbussterminal kl. 8.00 den 4 januari och anländer i Tolvmannabacken endast cirka 50 minuter senare. Branäsgruppen, koncernen där Tolvmannabacken ingår, har kopierat direktbusskonceptet från tre av deras andra anläggningar. Under några år har det gått direktbussar från Stockholm och Uppsala till Kungsberget, från Malmö till Vallåsen och från Göteborg till Ulricehamn Ski Center.

­– Då många av våra besökare i Tolvmannabacken kommer från Linköping var detta ett naturligt steg. Att vi har tidigare erfarenhet av att arrangera liknande bussresor är givetvis positivt. Vi vet vad som krävs och vad gästerna vill ha. Det ska gå snabbt, smidigt och vara prisvärt, säger Mikael Elford, marknadschef på Branäsgruppen.

­­Bussbiljetter till den 4 januari köps här: https://grupp.tolvmannabacken.se/buss

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum