Norrköpings kommun

Premiär för infopoints på hjul under Norrköpings fotbollsfest

Dela

På torsdag inleds Norrköpings fotbollsfest och Norrköpings kommun ser fram emot att ta emot alla besökare. Under fotbollsfesten kommer kommunen att premiäråka sina två mobila infopoints, där två medarbetare på cykel kommer att röra sig till olika platser i staden för att dela ut broschyrer, ge information, tipsa om guldkorn för besökarna och svara på frågor.

Foto: Norrköpings kommun
Foto: Norrköpings kommun

– Vi är mycket glada att äntligen ha denna möjlighet att finnas på plats där det händer. Våra mobila infopoints är ytterligare ett komplement till det goda värdskap vi som kommun tillsammans med näringslivet vill bjuda våra besökare på. Det är över 240 lag anmälda till turneringen och vi ser fram emot en fantastisk fotbollsfest, säger Jennifer Benckert, enhetschef på Norrköpings kommuns kontaktcenter.

Torsdag den 29 juli finns infopointsen på plats i anslutning till spelplanerna i Lindö och Smedby mellan kl.15:00-17:00
Fredag den 30 juli finns infopointsen på plats i anslutning till spelplanerna i Lindö och Smedby mellan kl.10:00-12:00 och 15:00-17:00


Fotbollsfesten pågår torsdag den 29 juli till och med söndag den 1 augusti, och den genomförs i samråd och i linje med de rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten.

Utöver våra mobila infopoints så finns det fasta infopoints på flera andra ställen i och utanför centrala Norrköping. Vart de finns hittar du här

Kontakt:
Jennifer Benckert
Titel: enhetschef kontaktcenter
Telefon: 072-597 41 88
____________________________________________________

Avsändare:
Helena Jalkner, presskommunikatör
Telefon: 072-597 09 00

Bilder

Foto: Norrköpings kommun
Foto: Norrköpings kommun
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Anna Sjödahl – All denna jävla lycka16.9.2021 15:17:36 CEST | Pressinbjudan

Norrköpings Konstmuseum presenterar för första gången en omfattande retrospektiv med konstnären Anna Sjödahl. All denna jävla lycka samlar över fyrtio år av Anna Sjödahls rika konstnärskap genom ett stort och varierat urval av hennes måleri, teckning och skulptur. Politiskt laddade verk som Vår i Hallonbergen möter i utställningen mindre kända sidor som landskapsmåleriet från Ukna-dalen, reflektioner över gränsdragningen mellan konst/vetenskap och djupdykningen i hennes egen släkts kvinnoöden.

Ny uppsökande verksamhet riktat till unga i utsatta områden15.9.2021 13:30:00 CEST | Pressmeddelande

Nu har socialkontoret i Norrköpings kommun, på uppdrag av socialnämnden, påbörjat sin uppsökande verksamhet som riktar sig till ungdomar i utsatta områden. Målgruppen är barn och ungdomar som är i riskzonen för att utveckla, eller som redan har utvecklat, ett normbrytande beteende. Det uppsökande teamet ska aktivt söka upp barn och unga i de socialt utsatta områdena och prata med dem på deras villkor och utifrån barnets bästa. Allt i nära samverkan med bland annat polis, skolor och föreningar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum