Ving Sverige AB

Premiär för show med Vings maskotar Lollo och Bernie!

Dela

Vings populära maskotar Lollo & Bernie har över 30 miljoner visningar på YouTube med sin dansfilm och många är de familjer som mött de kramgoa vännerna på Vings familjehotell. Nu kan Ving för första gången även stolt presentera en egen föreställning med barnens favoriter. Showen med Lollo & Bernie har premiär i helgen, 17-18 november, på Intiman i Stockholm. Den sätts även upp på Lisebergsteatern i Göteborg, 19-20 januari 2019.

- Lollo & Bernie är omåttligt populära inslag på våra familjehotell runtom i världen och deras dans på YouTube har blivit en succé. Det känns därför väldigt roligt att vi nu kan erbjuda alla familjer möjligheten att se Lollo & Bernie i en egen show här på hemmaplan, både i Stockholm och Göteborg, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

På scenen kommer Lollo & Bernie att utmana varandra i en spännande tävling med olika aktiviteter på stranden. Det bjuds på både spänning, skratt och rop. Föreställningen avslutas sedan med Lollo & Bernies populära Mini Disco där alla barn får vara en del av showen och dansa till maskotarnas egen musik.

Totalt sätts sex föreställningar upp på Intiman i Stockholm, 17-18 november, kl 10.00, 12.30 och 15.00. Detsamma gäller för showen på Lisebergsteatern 19-20 januari 2019. Föreställningarna är 40 minuter långa och rekommenderas från 3 år och uppåt. Pris 150 kronor per person.

Biljetter till Lollo & Bernies show kan köpas på www.showtic.se/forestallningar/lollo-bernie/

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum