Socialdemokraterna

Pressackreditering till Socialdemokraternas EU-valvaka 2019

Dela

Socialdemokraternas EU-valvaka 2019 kommer att äga rum på Sveavägen 68 i Stockholm den 26 maj, insläpp kl. 19.00 (English version below).

Som värd för valvakan står Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad.

- Den 26 maj avgörs riktningen framåt för Europa. För Socialdemokraterna är vägvalet enkelt. Vi ska fortsätta skapa ett Europa som bygger på samarbete, står upp för fler schyssta jobb och tar klimatutmaningen på allvar. Valet är en folkomröstning mot högerextremismen och jag ser fram emot att följa utvecklingen tillsammans med partikamrater och gäster under kvällen, säger Lena Rådström Baastad.

Media behöver ansöka om ackreditering senast den 17 maj, ni hittar ansökan här. Vi återkommer med besked om tilldelad ackreditering eller ej.

Ackreditering är ett krav för all media som avser bevaka valvakan på plats. På grund av säkerhetsskäl kommer ingen utan ackreditering att släppas in. Ackrediteringen gäller enbart för datumet den 26 maj 2019 och begränsas till lokalen för Socialdemokraternas valvaka.

Det kostar ingenting att delta men vänligen respektera att det är begränsat antal platser. Ansök bara om ackreditering om du verkligen tänkt komma.

Det kommer att finnas arbetsplatser för press och media i huset. 

Program för valvakan kommer närmre inpå själva eventet.

Presskontakt:

Johanna Kvist, Pressekreterare

073-0927264 

johanna.kvist@socialdemokraterna.se  

 

Information about accreditation to Swedish Social Democratic Party´s EU-election night 

The Social Democratic Party will carry out the EU-election night event at Sveavägen 68 in Stockholm, May 26, 2019. 

The Social Democratic Party´s Secretary General, Lena Rådström Baastad, will be hosting the election night event.

Apply for press accreditation before May 17, you find the application here.

Please note that accreditation is required for all media who wish to monitor the EU-election night at the premises of the event. Due to security reasons, no one will be allowed to enter without accreditation. The accreditation only applies to the date of May 26 and is limited to the area of the election event premises.

Contact:

Johanna Kvist, Press Officer

+46-730927264

johanna.kvist@socialdemokraterna.se 

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Skolan viktigt vaccin mot kriminalitet4.2.2020 14:52:25 CETPressmeddelande

Svenska folket ser kopplingen mellan misslyckanden i skolan och risk för kriminalitet. En ökad utslagning och segregation skapar otrygghet. Om barn och unga inte lyckas i skolan ökar riskerna att hamna snett. Lika hårda som vi ska vara mot brotten ska vi vara mot brottens orsaker. Då räcker det inte att göra som det högerkonservativa blocket med Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna, som gärna ställer upp på regeringens förslag om skärpta straff men som samtidigt rycker undan långsiktiga satsningar på utsatta områden. Socialdemokraterna driver en politik som lägger hela pusslet för ett starkt och tryggt samhälle.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum