Film i Väst

Pressdag Thomas Vinterbergs tv-serie Families like ours

Dela

Thomas Vinterberg spelar just nu in delar av sin tv-serie Families Like Ours i Västra Götaland. Torsdagen 1 december kl 12-14 erbjuds ett begränsat antal media att besöka inspelningen i Lidköping för att intervjua regissören och de båda huvudrollerna Amaryllis April August och Albert Rudbeck Lindhardt.

Albert Rudbeck Lindhardt, Thomas Vinterberg och Amaryllis April August
Albert Rudbeck Lindhardt, Thomas Vinterberg och Amaryllis April August

Inspelningen är i full gång av Thomas Vinterbergs dramaserie Families Like Ours. En stor familjesaga om uppbrott och avsked, men också hopp och nystart. Serien, som är på sex avsnitt, produceras av Zentropa Entertainments i samproduktion med bland andra Zentropa Sweden och Film i Väst. Delar av serien spelas in i Västra Götaland. Serien får dansk premiär 2024 och kommer i Sverige att visas på TV4 C More.

Läs mer här:
https://filmivast.se/stjarnspackad-cast-i-thomas-vinterbergs-dramaserie-families-like-ours/

Önskar du närvara på pressdagen, hör av dig till;

Ulrika Grönérus, kommunikationschef Film i Väst
ulrika.gronerus@filmivast.se, 0708-643736

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Albert Rudbeck Lindhardt, Thomas Vinterberg och Amaryllis April August
Albert Rudbeck Lindhardt, Thomas Vinterberg och Amaryllis April August
Ladda ned bild

Om

Film i Väst
Film i Väst
Åkersjövägen 4
46153 Trollhättan

0708-643736http://www.filmivast.se

Film i Väst är en av Europas mest framgångsrika regionala filmfonder och efter Svenska Filminstitutet näst största finansiären av svensk film och tv-drama. Sedan starten 1992 har Film i Väst samproducerat fler än 1 000 svenska och internationella långfilmer, tv-drama, dokumentär- och kortfilmer. Samproduktionerna har vunnit Oscar, Golden Globe, Emmy och European Film Awards. Även på världens främsta filmfestivaler som Berlin och Cannes har Film i Västs samproduktioner varit framträdande. Film i Väst är en del av Västra Götalandsregionen, Sveriges ledande filmregion.

Följ Film i Väst

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Film i Väst

PRESSINBJUDAN: Invigning av Europas största projektorbaserade Virtual Production-vägg27.1.2023 11:33:08 CET | Pressmeddelande

Tisdag 31 januari invigs Europas största projektorbaserade Virtual Production-vägg i Studio Fares i Trollhättan. Virtual Production blir allt vanligare inom film och dramaserier. Rätt använd sparar den tid, pengar och klimat och underlättar för inspelning i studio. Väggen är 24 meter bred och åtta meter hög, vilket gör att det går lätt att projicera flera olika inspelningsbakgrunder och samtidigt fortsätta att filma på andra platser i den specialbyggda studion.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum