Statens servicecenter

Pressfika inför etableringen av servicekontoret i Finspång

Dela

Statens servicecenter och Finspångs kommun bjuder onsdag den 31 augusti in journalister för att träffa representanter inför etableringen av det statliga servicekontoret i Finspång som öppnas den 19 oktober.

Medier är välkomna att träffa regionchef Tobias Lundin och kontorsområdeschef Jens Nordin för att få mer information om etableringen och ställa frågor om servicekontoret som invigs den 19 oktober i Finspång på Bergslagsvägen 4.

Från Finspångs kommun deltar kommunstyrelsens ordförande Ulrika Jeansson och kommundirektör Johan Malmberg.

Tid: Onsdag den 31 augusti, klockan 09.00.        
Plats:
Finspångs kommun, kommunhuset Bergslagsvägen 13-15, konferensrum: Glan

Anmäl dig senast den 30 augusti, klockan 13.00 via e-post till:
Johan.Eriksson@statenssc.se

Bakgrund och mer information om servicekontoren

Regeringen har beslutat att Statens servicecenter ska öppna 27 nya servicekontor fram till 2023.

På servicekontoret i Finspång kommer kommunens invånare och företagare kunna få information och vägledning från fyra myndigheter: Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Nyckelord

Kontakter

Om

Statens servicecenter bidrar till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. Vi levererar administrativa tjänster till andra myndigheter och även lokal statlig service till privatpersoner och företag. Fram till år 2023 utökar vi till 147 servicekontor.

Från den 1 juni 2019 driver vi de statliga servicekontoren dit privatpersoner och företagare kan vända sig för att få information och service kring tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten eller Skatteverket.

Följ Statens servicecenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Statens servicecenter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum