Statens servicecenter

Pressfika inför etableringen av servicekontoret i Värnhem, Malmö.

Dela

Statens servicecenter bjuder fredag den 25 mars in journalister för att träffa representanter inför etableringen av det statliga servicekontoret i Värnhem.

Medier är välkomna att träffa regionchef Marie Edman Ljungholm och kontorsområdeschef Per-Olof Borg för att få information om etableringen och ställa frågor om servicekontoret som invigs den 4 april i Värnhem vid köpcentret Entré, Fredsgatan 21.

Tid: 25 mars, klockan 10.00        
Plats: 
Servicekontoret City, inpassering via Östergatan 20.

Anmäl dig senast den 24 mars, klockan 16.00 via e-post till: caroline.johanssonsjowall@statenssc.se

Bakgrund och mer information om servicekontoren

Regeringen beslutade den 25 juni 2020 att ge Statens servicecenter i uppdrag att öppna fyra nya servicekontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Ulricehamn.

På servicekontoret i Värnhem kommer stadens invånare och företagare få information och vägledning från fyra myndigheter: Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Servicehandläggare hjälper till med ärenden som rör socialförsäkringar, pensioner och skatter. Dessutom kan både arbetssökande och arbetsgivare göra spontanbesök för att få hjälp med Arbetsförmedlingens digitala tjänster

Nyckelord

Kontakter

Om

Statens servicecenter bidrar till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. Vi levererar administrativa tjänster till andra myndigheter och även lokal statlig service till privatpersoner och företag. Fram till år 2023 utökar vi till 147 servicekontor.

Från den 1 juni 2019 driver vi de statliga servicekontoren dit privatpersoner och företagare kan vända sig för att få information och service kring tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten eller Skatteverket.

Följ Statens servicecenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Statens servicecenter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum