Svenska Orienteringsförbundet

Pressinbjudan - Träffa Jerringprisvinnaren Tove Alexandersson

Dela

Gårdagens Idrottsgala blev en riktig höjdare för svensk orientering. Tove Alexandersson prisades med såväl Bragdguldet som Jerringpriset och Årets Kvinnliga idrottare. I dag tisdag hälsas media välkomna på en pressträff i Stockholm klockan 13.00. Ni kan också följa en sprintträning i centrala Stockholm som inleds 10.00.

Svensk orientering och framför allt Tove Alexandersson, stod i strålkastarljuset på måndagens Idrottsgala.

I dag firar vi med tårta i samband med en pressträff på de aktivas hotell, Scandic Malmen på Söder.

Om det kommer många journalister så inleder vi med en kortare intervju där Tove Alexandersson sitter vid podiet. Därefter erbjuds möjlighet till individuella intervjuer. (Blir det inte så mycket media som dyker upp kör vi individuella intervjuer direkt.)

Plats: Scandic Malmen på Söder, Lilla hotellbaren.

Tid: 13.00-14.00.

Före pressträffen erbjuds ett fint foto- och filmtillfälle för media i samband med att landslaget genomför en sprintträning i centrala Stockholm. Träningen pågår från 10.00 och samling för pressen är vid Scandic Malmen. Kontakta förbundskapten Håkan Carlsson för närmare information om träningen: 073-692 27 31.

Kommer ni på pressträffen klockan 13.00? Anmäl er i så fall till Tomas Stenström på mejl tomas.stenstrom@orientering.se eller via telefon 076-315 11 04.

På pressträffen kommer utöver våra främsta stjärnor även landslags- och förbundsledning att finnas på plats.

Kontakter

Om

Svenska Orienteringsförbundet
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

010-4765360http://www.svenskorientering.se/

Svenska Orienteringsförbundet består av 600 föreningar med 84 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som hittaut, naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som Tiomila och O-Ringen.

Följ Svenska Orienteringsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Orienteringsförbundet

Succé för hittaut – rekordmånga väljer coronasäker motion med karta19.5.2020 11:32:28 CESTPressmeddelande

I princip alla idrottstävlingar är inställda med anledning av coronapandemin. Orienteringen däremot upplever en boom. Detta mycket tack vare de olika formerna av motionsorientering, där Svenska Orienteringsförbundets hittaut redan har slagit alla rekord. "I de här tiderna har idrotten en viktigare uppgift än någonsin att fylla. Att folk isoleras och blir stillasittande är livsfarligt. Det är fantastiskt kul att så många upptäcker hittaut", säger Susanne Söderholm, förbundschef.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum