Linköpings kommun

Pressinbjudan: 20 miljoner kronor till kompetensutveckling inom äldreomsorgen

Dela

Linköpings kommun har fått 20 miljoner kronor av ESF-rådet för att kompetensutveckla personal inom äldreomsorgen. Det rör sig om ett unikt samarbete mellan Region Östergötland och länets alla kommuner. 75 arbetsplatser, cirka 2 500 anställda samt 150 chefer kommer att få ta del av pengarna.

Tid: Fredagen den 29 juni, klockan 9.00.

Plats: Trägårns servicehus, Djurgårdsgatan 17C.

Äldrenämndens ordförande Mikael Sanfridson (S) och regionråd Torbjörn Holmqvist (S) finns på plats för att berätta mer om satsningen. 

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum