Trafikverket

Pressinbjudan: 50 nyanlända ingenjörer examineras till järnvägsbranschen

Dela

Press och media hälsas välkomna att delta på Trafikverkets första examination av nyanlända ingenjörer till järnvägsbranschen, ett projekt med bara vinnare.

Projektet Juna – järnvägsutbildning för nyanlända ingenjörer – ska ge nyanlända bättre möjligheter att komma in på den svenska arbetsmarknaden. Vinsterna är stora såväl för individen- och arbetsgivaren som för samhället i stort. Individen ges möjligheten att arbeta inom sitt kompetensområde, utveckla sig själv och bidra med ny kompetens till sin arbetsplats. Samtidigt får infrastrukturbranschen den kompetenta arbetskraft som man efterfrågar. 

Plats: Trafikverkskolan – Järnvägens Museums hörsal, Banskolevägen 11, Ängelholm.
Datum: Fredag 15 juni
Tid: Klockan 11.30–12.00

Anmälan: Torsdag den 14 juni klockan 16.00 till linn.a.andersson@trafikverket.se

Välkommen!


Kontakter

För mer information
Linn Andersson, 010-124 30 32, linn.a.andersson@trafikverket.se

Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Om

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av det samlade transportsystemet samt byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
På Trafikverket jobbar cirka 7000 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen genom sina olika roller och kunskaper.

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum