Stockholms stad

Pressinbjudan: Årets torghandlare 2019

Dela

Utmärkelsen ”Årets torghandlare” delas ut tisdag den 27 augusti 2019 klockan 12:00 av Dennis Wedin, bostads- och fastighetsborgarråd och fastighetsnämndens ordförande. Utdelningen sker på Spånga torg.

Fastighetskontoret ansvarar för all torghandel i Stockholms stad. Under maj och juni har fastighetskontoret genomfört en undersökning med anonyma provköp – ”Mystery Shoppers” – bland torghandlarna i Stockholm. Torghandlarna har utvärderats utifrån service, bemötande, merförsäljning, skyltning och display samt provköp och kvittohantering.

Nyckelord

Kontakter

FastighetskontoretLinda Laine, pressansvarig

Förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. I fastighetsbeståndet finns kontor, offentliga och kommersiella lokaler, idrotts- och kulturlokaler, brandstationer, saluhallar och salutorg, slott, villor och små torp samt natur- och friluftsområden utanför kommungränsen.

08-508 26 829linda.laine@stockholm.se

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum