Linköpings kommun

Pressinbjudan: Artscape kommer till Linköping

Dela

I höst kommer gatukonstorganisationen Artscape till Linköping för att smycka tio husfasader runt om i staden med storskaliga muralmålningar och genomföra kreativa workshops. Vid en digital pressträff presenteras projektet och de deltagande kommunerna.

Tid: Måndag 24 augusti 2020 klockan 10.00
Plats: Google meets. Anslut via länken: meet.google.com/cyv-crsn-tmb

Linköpings kommun välkomnar till en digital pressträff där Artscape presenterar det kommande projektet tillsammans med representanter för de deltagande kommunerna Linköping, Mjölby, Motala, Åtvidaberg och region Östergötland.

Lars-Ove Östensson, projektledare och konsthallschef på Passagen, representerar Linköpings kommun på pressträffen.

Föranmäl gärna din medverkan till Fredrik Åkerberg, kommunikationsansvarig på Artscape via mail, fredrik@artscape.se, eller till telefonnummer +46739280551. Det går även bra att delta utan föranmälan.

Välkommen! 

Kontakter

Lars-Ove Östensson
Konsthallschef och projektledare

E-post: lars-ove.ostensson@linkoping.se

Telefon:013-20 73 12, 072-574 97 43

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum