Uppsala kommun

Pressinbjudan: Återinvigning av KAP-rampen

Dela

För två år sedan totalförstördes rampen vid KAP-området precis bredvid Kungsängsbron, efter en omfattande brand, vilket gjorde att det lämnades ett stort tomrum för många skejtare och kickbike-åkare i Uppsala.

Flera förändringar och förbättringar har gjorts med den nya rampen. Bland annat har rampen vänts så att åkarna slipper få solen i ögonen under bländande mornar och kvällar.

Maria Patel (S), ordförande idrotts- och fritidsnämnden inviger rampen torsdagen den 27 juni kl. 16.00. Idrott- och fritidschef, Josefine Åhrman kommer också vara på plats.

Datum: torsdagen den 27 juni

Tid: 16.00

Plats: KAP-rampen bredvid Kungsängsbron i Uppsala

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och här bor över 225 000 personer. 2018 utsågs Uppsala till världens bästa klimatstad av WWF.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

Lena Åberg Frisk slutar på UKK18.9.2019 12:12:41 CESTPressmeddelande

Lena Åberg Frisk har idag meddelat att hon slutar som VD på UKK. - Jag är oerhört stolt över det vi tillsammans åstadkommit på UKK under min tid som vd. Jag tillträdde med ett tydligt uppdrag och mycket av det är nu genomfört. Nu är vi tyvärr i ett läge där styrelsen och jag inte är överens om hur verksamheten ska utvecklas framöver. Då är det bättre att någon annan får ta ansvaret att leda verksamheten vidare, säger Lena Åberg Frisk. Åberg Frisk tillträdde som VD på UKK i augusti 2015. Under hennes tid som VD har bland annat antalet egna arrangemang fördubblats, samarbeten med Kungliga Musikhögskolan inletts och UKK har flyttat fram positionerna i sitt klimat- och miljöarbete. Vidare har bolaget idag en ekonomi i balans och är en av landets främsta platser för kultur och möten. Lena Åberg Frisk tar ut kompledigt från och med idag 18 september och avslutar formellt sin tjänst 31 december 2019. För mer information: Lena Åberg Frisk 072-5674948 Stefan Berg 0724-682683 Pressansvarig Uppsa

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum