Linköpings kommun

Pressinbjudan: Besök Berga vårdboende

Dela

Berga vårdboende får högsta betyg i Socialstyrelsens brukarenkät och är en av de verksamheter som börjat använda digitala tillsynskamor. Media bjuds nu in till ett studiebesök på boendet tillsammans med äldrenämndens ordförande Liselotte Fager (KD).

Tid: onsdag 9 juni klockan 15.00
Plats: Berga vårdboende, Pionjärgatan 1

Media anmäler sig i förväg till: sonja.sandbacka@linkoping.se

På Berga vårdboende är målsättningen att de boende ska känna sig hemma och trygga, samt att anhöriga ska känna sig involverade och få tillräcklig information. I Socialstyrelsens brukarenkät “Vad tycker de äldre om äldreomsorgen” från 2020 fick vårdboendet högsta betyg. På Berga vårdboende vågar man prova nytt och är en av de verksamheter som under pandemin började använda digitala tillsynskameror. 

Välkommen på studiebesök!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum