BRIS - Barnens Rätt i Samhället

Pressinbjudan: Brisgolfen 2017

Dela

Välkommen till Brisgolfen den 17 augusti på Ullna GK utanför Stockholm. För femte året i rad arrangeras välgörenhetsgolftävlingen på Ullna GK med syfte att samla in pengar till Bris, Barnens rätt i samhället. Tomas Brolin, Pernilla Wiberg, Peter Forsberg och Ingemar Stenmark är några av de idrottsprofiler som medverkar, tillsammans med svenska golfproffs.

Brisgolfen den 17 augusti på Ullna GK är fullbokad sedan länge. Företag har köpt in sig på lag där de får spela med en känd idrottsprofil eller artist för att hjälpa Bris att fortsätta stötta barn och unga i utsatta situationer.

Listan på deltagande kändisar är lång. Medverkar gör bland andra Tomas Brolin, Ingemar Stenmark, Anette Norberg, Pontus Gårdinger, Pernilla Wiberg, Peter Forsberg, Helen Alfredsson, William Nylander och Mats Sundin.

Dessutom medverkar flera svenska golfproffs som spelar på golftouren, till exempel Alex Norén, Peter Hansson, Camilla Lennarth och Peter Hedblom, för att nämna några.

Gruppbild från Brisgolfen 2016

Program:

11.00 Registrering

11.30 Lunch

13.00 Generalsekreterare Magnus Jägerskog hälsar välkommen, tillsammans med huvudsponsorerna Skandia och Volkswagen

13.30 Tävlingsstart

17.45-19.30 Aftergolf & mingel

Press och media är välkomna att delta under dagen. Gruppfotografering sker innan tävlingsstart. 
Bris bistår med skjuts om media vill följa tävlingen på banan. 

För mer information, kontakta: 
Anna Holmqvist, pressekreterare 
anna.holmqvist@bris.se 
070-779 95 06 

Bris, Barnens rätt i samhället, är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå barn och unga i utsatta situationer samt upprätta möjligheter för barn och unga att föra en dialog med vuxna. Bris vision är ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses. FN:s konvention om barnets rättigheter utgör grunden för Bris arbete och Bris bidrar med sitt arbete till FN:s hållbarhetsmål i Agenda 2030. Bris verksamhet finansieras via gåvor, medlemsavgifter och företagssponsring. Mer information om Bris finns på www.bris.se  

Taggar:

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Länkar

Om

BRIS - Barnens Rätt i Samhället
BRIS - Barnens Rätt i Samhället
Arenavägen 61
121 77 Johanneshov

08-598 888 00https://www.bris.se

Barnens Rätt I Samhället (Bris) är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå utsatta barn och ungdomar samt upprätta möjligheter för barn och ungdomar att föra en dialog med vuxna. FNs konvention om Barnets rättigheter är utgör grunden för Bris arbete. Bris verksamhet finansieras via gåvor, medlemsavgifter och företagssponsring. Mer information om Bris finns på www.bris.seBris telefonnummer för barn och unga: 116 111Bris Vuxentelefon – om barn: 077-150 50 50PG: 90 15 04-1

Följ BRIS - Barnens Rätt i Samhället

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från BRIS - Barnens Rätt i Samhället

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum