Trafikverket

Pressinbjudan: Cirkulationsplats Karlsro stängs i bygget av förbifart Rinkabyholm

Dela

En ny tillfällig cirkulationsplats öppnas i avvaktan på att Trafikplats Karlsro byggs. Den nya trafikplatsen kommer att öka trafiksäkerheten och framkomligheten betydligt

Arbetet med E22 förbifart Rinkabyholm är nu framme vid att den gamla cirkulationsplatsen i Karlsro kan stängas och istället ersätts av en tillfällig cirkulationsplats fram till Trafikplats Karlsro är färdigställd. Själva avstängningen av cirkulationsplats Karlsro sker natten till den 19 maj.

Media välkomnas ut till arbetsplatsen där Trafikverkets byggplatsuppföljare Bertil Jidflo tillsammans med entreprenören NCC berättar mer om var i arbetet man är just nu och vad som sker framåt.

Dag, tid: 18 maj kl. 09.00
Plats: Trafikverkets projektkontor och NCC etablering, Gårdsvägen 18 i Kalmar.

Läs mera:
E22 förbifart Rinkabyholm blir en 14 meter bred motortrafikled, (2+1-väg med mitträcke) på sträckan mellan Hossmo och anslutningen till väg 25. Fortsättningen fram till Karlsro blir en 21,5 meter bred motorväg med två körfält i vardera riktningen.  www.trafikverket.se/E22Rinkabyholm 

Nyckelord

Kontakter

Trafikverkets projektledare Johan Wolgast, 010- 123 73 35
Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Om

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av det samlade transportsystemet samt byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
På Trafikverket jobbar cirka 8000 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen genom sina olika roller och kunskaper.

 

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum