Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Dags för guldmiddag i Stadshuset

Dela

Torsdagen den 7 februari bjuder Norrköpings kommun för trettonde gången stadens alla idrottsmedaljörer i nationella och internationella mästerskapstävlingar på guldmiddag i Stadshuset. Även kulturutövare och andra som presterat något utöver det vanliga under 2018 är inbjudna.

Norrköpings kommun har sedan 1998, uppmärksammat och uppvaktat personer i kommunen som utfört storstilade prestationer. Kommunen vill belöna dem för deras insatser, men också för deras betydelse för Norrköping. För elfte året i rad är också personer som gjort en insats för Norrköping inom andra områden, som näringsliv och kultur, inbjudna.

Till guldmiddagen kommer bland andra Norrköping Dolphins herr och rullstolslag, som båda spelade hem var sitt SM-guld, och Emil Torstensson, som tillsammans med lagkamraten Emil Svensson, tog SM-guld i kanot. Dessutom kommer Crazy Pictures som fick en Guldbagge för bästa nykomling.

Från näringslivet deltar bland annat Optiker Persson och Skogslottens ridskola. Värdar för middagen är kommunfullmäktiges ordförande Olle Vikmång (S), kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist (S) och kommunalrådet Kikki Liljeblad (S).

Media är välkomna vid klockan 18.30 för fotografering och intervjuer.

Datum: torsdagen den 7 februari
Tid: klockan 18.30
Plats: Stadshuset (vid Carl Johans park)

Kontakt:
Anette Westerberg
Titel: sekreterare, kommunalrådsenheten
Telefon: 011-15 11 44, 0730-78 20 44
___________________________________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Årets utdelning av stipendier och utmärkelser inom kultur och idrott15.8.2019 08:00:00 CESTPressinbjudan

Sju stipendier kommer att delas ut till personer och föreningar som utmärkt sig inom idrott- och kulturlivet i Norrköping i år. Samtidigt delas även utmärkelser till årets värdefulla idrottsförening och idrottsledare ut. Det är första gången stipendierna och utmärkelserna delas ut samtidigt och det sker under högtidliga former i samband med Norrköpings symfoniorkesters konsert med Rickard Söderberg på stora scenen i Vasaparken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum