Svenska Tennisförbundet

Pressinbjudan: Davis Cup Finals Bologna

Dela

13-18 september går Davis Cup Finals – tennisens lag-VM – av stapeln i Bologna, Glasgow, Hamburg och Valencia. Media är välkomna att bevaka världsfinalen på plats. Ansök om ackreditering senast 15 augusti.

Ansökan om mediaackreditering för gruppspelet i Davis Cup 2022 by Rakuten Finals 13-18 september är nu öppen. 

Sverige spelar i Bologna, Italien och möter Kroatien, Argentina och hemmanationen Italien i Grupp A. 

Ansökan om ackreditering genomföras online senast den 15 augusti. För att ansöka, klicka på länken: https://daviscupfinals.tmstennis.com

Tänk på att endast journalister som närvarar på plats kommer att ha tillgång till det virtuella mediacentret.

Villkor:

Genom att skicka in din ackrediteringsansökan följer du följande allmänna villkor som beskrivs nedan:

• En separat ansökan måste göras av varje journalist, fotograf, radioreporter eller TV-icke-rättighetsinnehavare som vill bevaka evenemanget.

• Inlämning av en ansökan garanterar inte att en ackreditering kommer att utfärdas. Information om status för varje ansökan kommer att skickas till den e-postadress som sökanden har angett. Varje sökande kommer också att få ett automatiskt genererat meddelande som bekräftar att deras ansökan har tagits emot och behandlas.

• Medieuppgifter behandlas av ITF:s kommunikationsteam och Kosmos Tennis i samförstånd med kommunikationschefen för den sökandes lands nationella förbund.

• Endast ansökningar från erkända medieorganisationer kommer att behandlas.

• Ansökningar från frilansare måste innehålla ett brev från redaktören eller sportredaktören för publikationen eller organisationen för vilken de kommer att täcka evenemanget.

• Radiobås: information om att begära en radiobås ingår i ackrediteringsprocessen.

• Innehavare av tv-rättigheter: medlemmar av ackrediterade ENG-team (journalist, producent, kameraoperatör, redaktör) kommer att informeras om eventuella restriktioner kring åtkomst och filmning. Endast TV-rättighetsinnehavare har rätt att filma matchfilmer. Underlåtenhet att följa dessa villkor kan leda till förlust av autentiseringsuppgifter.

• Inloggningsuppgifter kan inte överföras.

Alla frågor angående ackrediteringsprocessen ska ställas till mediacredentials@daviscupfinals.com

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Tennisförbundet
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

010-444 04 10https://www.tennis.se

Svenska Tennisförbundets roll är att arbeta för bättre tennis. Förbundet har drygt 111 000 medlemmar organiserade i sju regioner och över 400 tennisklubbar. Tennis är en av Sveriges största barn- och ungdomsidrotter. Svenska tennisspelare har vunnit mängder av internationella ATP- och WTA- titlar, däribland 37 stycken Grand Slam-titlar. Förbundet har 11 500 licensierade tävlingsspelare och varje år arrangeras över 500 nationella tävlingar. I seriespelet deltar runt 1 100 lag och cirka 5 000 spelare. Läs mer på www.tennis.se

Följ Svenska Tennisförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Tennisförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum