Pressinbjudan: Detta händer i Göteborgstrafiken 2020

Dela

Ett flertal infrastrukturprojekt pågår i Göteborg och fortsätter att påverka trafiken även 2020. På den här pressträffen berättar vi var i Göteborg olika typer av trafikanter och resenärer kan räkna med störst förändring i framkomligheten, däribland Korsvägen och Centralenområdet. Vi förklarar också hur underhållsarbetet av Älvsborgsbron kommer att påverka trafiken 2020.

På pressträffen kommer vi även att beskriva hur kollektivtrafiken påverkas av de pågående projekten, och varför det blir allt mer viktigt att även kollektivtrafikresenärer planerar sin resa.

Representanter från Göteborgs Stad, Trafikverket och Västtrafik finns på plats för intervjuer.

Varmt välkomna!

Tid: Tisdag den 14 januari klockan 10.00

Plats: Våning 2026 i Läppstiftet, plan 13, Lilla Bommen, Göteborg

Värd: Trafik Göteborg

Endast för ackrediterade journalister och fotografer
Anmälan sker senast måndagen den 13 januari till info@trafikgoteborg.se
Vi bjuder på kaffe och smörgås

För mer information:
Magnus Vennersten, kommunikationsansvarig Trafik Göteborg, 073–028 27 11

Trafik Göteborg
Trafik Göteborg finns till för dig som rör dig i trafiken. Vi tar fram och presenterar   trafikinformation som hjälper dig att fatta beslut om ditt resande.

Trafik Göteborg är ett samarbete mellan Göteborgs Stad, Trafikverket och Västtrafik.

Kontakter

Magnus Vennersten, kommunikationsansvarig Trafik Göteborg, 073–028 27 11

Bilder

Om

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av det samlade transportsystemet samt byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Vår vision är att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. På Trafikverket jobbar cirka 9000 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen genom sina olika roller och kunskaper.

 

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

Påminnelse pressinbjudan: Ny Skurubro – för ökad framkomlighet och hållbart resande2.12.2019 10:54:15 CETPressinbjudan

Stockholm är en av Europas snabbast växande huvudstadsregioner. Det ställer höga krav på infrastrukturens anpassning. Trafikverket utvecklar, tillsammans med viktiga aktörer, samhället för att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt - en förutsättning för regionen ska fortsätta att vara en attraktiv plats för alla att leva och arbeta i. Trafikverket vill tillsammans med Nacka kommun hälsa media varmt välkomna till en presentationsfika av den nya Skurubron – för ökad framkomlighet och hållbart resande. När: torsdagen den 5 december 2019, klockan 10.00 Var: Kvarnvägens ände mot Skurubron Deltagare Helena Sundberg, regionchef på Trafikverket region Stockholm Åse Wallin, projektledare för nya Skurubron på Trafikverket Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande på Nacka Kommun Lena Dahlstedt, stadsdirektör på Nacka kommun Efter presentationen finns möjligheten att intervjua deltagarna. Presslegitimation och föranmälan krävs. För anmälan, frågor och intervjuförfrågningar vänligen kontakt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum