Einar Mattsson

Pressinbjudan: Einar Mattsson gjuter med finansborgarrådet Anna König Jerlmyr i kv. Persikan

Dela
Den 17 maj kl. 11.30 firar Einar Mattsson första gjutningen i kvarteret Persikan och blivande brf Söderdepån tillsammans med Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr (M).
Visualiseringsbild, Tegelviksgatan
Visualiseringsbild, Tegelviksgatan

Kvarteret Persikan ligger i förlängningen av Bondegatan på Södermalm. Tidigare låg SL:s bussdepå på platsen. Här har Einar Mattsson påbörjat arbetet med att uppföra 121 hyresrättslägenheter och 99 bostadsrättslägenheter i varierande storlekar.  

Efter inledande välkomsttal kommer Anna König Jerlmyr (M) gjuta sina handavtryck. Dessa förs sedan över till en fin bronsplatta som vi hänger upp i fastigheten. Vi bjuder även på lättare lunch och mingel. 

För mer information:  

Ewelina Holm, kommunikationschef 
0765-42 67 20 
ewelina.holm@einarmattsson.se 

Nyckelord

Bilder

Visualiseringsbild, Tegelviksgatan
Visualiseringsbild, Tegelviksgatan
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Projekt AB 
Einar Mattsson är en långsiktig fastighetsaktör som varit verksam på Stockholms bostadsmarknad i 85 år. Med 6 000 bostäder är vi idag Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder. Einar Mattsson Projekt AB är det dotterbolag som arbetar med att över alla konjunkturcykler utveckla nya bostäder i Stockholms län där råmark eller projektfastigheter förvärvas och utvecklas till efterfrågade bostäder. Einar Mattsson är en av de mest aktiva projektutvecklarna i regionen och har som mål att färdigställa minst 4000 bostäder under en tioårsperiod. I koncernen ingår också ett fastighetsbolag, förvaltningsbolag, en byggentreprenadverksamhet och ett bolag som sköter övriga investeringar.

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Våga utmana våra sanningar och hämta kunskap från andra branscher” — fredagsporträttet med Thobias Nilsson10.3.2023 10:00:00 CET | Blogginlägg

Med snabba steg far han fram genom kontoret och på gatorna. Att hänga med i Thobias tempo kräver snabba skor. I warpspeed har han satt sig in i projektutvecklingsbolagets portfölj och verksamhet. Endast en månad har han haft sin roll som den familjeägda koncernens nya projektutvecklingschef. Här får du lära känna denne växtfantast med fäbless för Gävles skärgård lite bättre.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum