Norrköpings kommun

​Pressinbjudan: Ett vårrus för våra äldre

Dela

I enlighet med vårens traditioner arrangerar ett särskilt boende inom äldreomsorgen på Trumpetaregatan 2 ett alldeles eget vårrus för de boende. Alla är välkomna att delta under loppet oavsett funktionsvariation.

Syftet med loppet är att uppmuntra till fysisk aktivitet men också för att det skapar gemenskap och brukar bli ett glädjefyllt evenemang.

Trumpetaregatan 2 ligger i anslutning till Vrinneviskogen och det är runt enheten som loppet är förlagt. Uppvärmningen drar igång klockan 11.00 och starten är klockan 11.15. Runt banan finns stopp för vätskekontroll och frukt.

Media är varmt välkomna att besöka loppet och prata med våra glada löpare.

Datum: onsdagen den 23 maj
Tid: klockan 11.00
Plats: Trumpetaregatan 2, särskilt boende för äldre

Kontaktperson:
Tove Malmström
Titel: enhetschef
Telefon: 011-15 78 08

_____________________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 011-15 21 95

Nyckelord

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum