Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Fem i tolv-priset 2022 delas ut

Dela

Måndag den 5:e december avslöjas vem som får årets Fem i tolv-pris.Året pris överlämnas av kommunfullmäktiges ordförande Anna Sotkasiira Wik (M) på Kunskapens Hus i Klockaretorpet.

Media är välkomna att närvara!

Medverkande: kommunfullmäktiges ordförande Anna Sotkasiira Wik (M).

Datum: måndag den 5 december
Tid: klockan 11:55
Plats: Kunskapens Hus, Klockaretorpet 

Sedan 1999 delas kommunens pris för arbete mot främlingsfientlighet och för de mänskliga fri- och rättigheterna ut. Allmänheten och de kommunala nämnderna har haft möjlighet att nominera kandidater till priset och pristagaren har utsetts av Norrköpings brottsförebyggande råd.

Kontakt:
Ida Persson Tiborson
Titel: strateg utrednings- och utvecklingsenheten
Telefon: 011-15 19 28

__________________________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

 Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Galapremiär för filmen DOGBORN23.1.2023 11:49:54 CET | Pressmeddelande

DOGBORN är Isabella Carbonells långfilmsdebut som regissör och Silvana Imams skådespelardebut. Filmen hade världspremiär i kritikerveckan under Venedigs filmfestival där den hyllades av internationella kritiker och belönades med pris för Bästa regissör under 40. Den 9 februari har filmen galapremiär på Cnema i Norrköping med inbjudna gäster. Filmen är inspelad i Norrköping och har fått stöd av Norrköpings filmfond.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum