Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Fem i tolv-priset delas ut

Dela

Den 5:e december avslöjas vem som får årets Fem i tolv-pris. Priset delas ut av kommunfullmäktiges ordförande Olle Vikmång (S) vid en ceremoni på galleria Domino.

Det är brottsförebyggande rådet i Norrköping som för tjugoförsta året i rad delar ut priset, som är Norrköpings kommuns pris för arbete mot främlingsfientlighet och för mänskliga fri- och rättigheter.

Medverkar gör också representanter för Norrköpings brottsförebyggande råd (NoBrå).

Media välkomnas att delta under prisutdelningen!

Datum: 5 december
Tid: klockan 11.55
Plats: Galleria Domino

Kontakt:
Petra Isaksson,
Sekreterare NoBrå
Telefon: 011-15 11 61
___________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Norrköpings kommun överklagar Arbetsmiljöverkets förbud29.7.2020 15:52:00 CESTPressmeddelande

Arbetsmiljöverket har förbjudit användningen av visir utan CE-märkning eller med tillfälligt tillstånd från Arbetsmiljöverket. Det efter ett tillsynsbesök på hemtjänstenheten Bygdevägen 15. Om visiren används av medarbetarna på enheten tvingas kommunen betala 100 000 kronor. När visiren köptes in hade Arbetsmiljöverket meddelat att arbetsgivare inte riskerar sanktionsavgifter för skyddsutrustning som saknar CE-märkning eller tillfälligt tillstånd.

Väcker nyfikenhet för Norrköping9.7.2020 13:00:00 CESTPressmeddelande

Näringslivet i Norrköping har stått inför stora utmaningar under våren. Pandemin har begränsat företagarnas möjligheter till tillväxt och utveckling. Norrköpings kommun arbetar med flera delar för att stötta näringslivet. I dagarna har en infopunkt placerats vid Kolmårdens djurpark där fyra feriearbetare och personal från kontaktcenter finns behjälpliga för att berätta om Norrköping. Syftet är att väcka intresset för Norrköping och stärka besöksnäringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum