Linköpings kommun

Pressinbjudan: Filmpremiär för dokumentärserie om Skäggetorp, Ryd och Berga

Dela

Välkomna på premiärvisning av Björn Rallares dokumentärserie med historier från Ryd, Berga och Skäggetorp.

Linköpings kommun gav i uppdrag till Björn Rallare att genom filmmediet personifiera Berga, Ryd och Skäggetorp och levandegöra vardagen i dessa områden. Nu är det premiär för dokumentärserien.

På premiären deltar Björn Rallare, filmare och Karin Olanders, kultur- och fritidsdirektör. Även personer som deltagit i dokumentärerna finns på plats. 

Media är välkomna att delta. Möjlighet till intervjuer finns efter visningen.

Anmäl ditt deltagande till: nyheter@linkoping.se

Datum: onsdag den 21 september
Tid: klockan 18:00
Plats: Agora (Skäggetorps centrum 18)

Kontakter

Marie HallerfeltKommunikationschef, Kultur- och fritidsförvaltningen

Tel:013-26 31 65

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Ågatan 40
582 22 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Nytt stöd till servicenoder på landsbygden18.10.2022 15:39:42 CEST | Pressmeddelande

Kriget i Ukraina och efterföljande energikris har lett till en extraordinär situation med skenande varu-, bränsle- och elpriser. Det påverkar såväl privatpersoner som många branscher, och på landsbygden finns därtill en risk för att Linköpingsbornas tillgång till dagligvaruförsörjning i de identifierade servicenoderna försämras. Därför har kommunstyrelsen idag fattat beslut om ett extrastöd om totalt 500 000 kronor under 2022 till utpekade servicenoder i kommunens “Serviceplan för landsbygden”.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum