Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Fina prestationer hyllas med guldmiddag i Stadshuset

Dela

Onsdag 5 februari har det blivit dags för Norrköpings kommun att hylla de personer i kommunen som stått för fina prestationer under året. Det sker med traditionsenlig guldmiddag i Stadshuset. I år hyllas bland andra enduroförarna Martina och Emilia Reimander, talaren Charbel Gabro och David Frykerås från företaget Againity.

Norrköpings kommun har sedan 1998 uppmärksammat personer i kommunen som under året utfört storstilade prestationer inom idrott, kultur och näringsliv. I år uppvaktas 28 personer som antingen vunnit ett nationellt eller internationellt mästerskap eller på annat sätt gjort en insats för Norrköping. Kommunen vill belöna dem för deras insatser och för deras betydelse för Norrköping.

Till årets guldmiddag kommer förutom ovan nämnda personer bland annat Viktor Melin från Åby Ridklubb, som tog SM-guld i hoppning och Johan Moberg som under 2019 tog både SM-guld och VM-brons i hickorygolf.

Närvarar gör också skådespelerskan Carina Perencranz som tilldelades Norrköpings kulturstipendium till Moa Martinssons minne. Från näringslivet kommer bland annat Magnus Malm från Magnentus, som fått byggbranschens pris för Sveriges bästa husfasad.  

Värdar för middagen är kommunfullmäktiges ordförande Olle Vikmång (S) samt kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist (S).

Media är välkomna till klockan 18.30 för fotografering och intervjuer.

Datum: onsdagen den 5 februari
Tid: klockan 18.30
Plats: Stadshuset (vid Carl Johans park)

Kontakt:
Felicia Elvnäs
Titel: sekreterare, kommunalrådsenheten
Telefon: 011-15 11 44
______________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Norrköpings kommun skapar samverkansformer för att nå längre i arbetet med bortförda barn26.2.2020 09:58:34 CETPressmeddelande

I både Norrköpings kommun och andra kommuner är det inte ovanligt att en eller flera skolbänkar står tomma efter längre lov. I flera av dessa fall finns misstanke om att barnet förts bort för att könsstympas, giftas bort eller skickas på ett så kallat uppfostringsläger. Norrköping kraftsamlar nu för att hitta arbetsformer som mer effektivt förhindrar att barn förs bort och hålls kvar mot sin vilja.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum