Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Förhandsvisning av Djungelboken

Dela

Vad gör rädsla och misstänksamhet mot den som är annorlunda med oss? Ta del av en historia om utanförskap, ensamhet och fördomar.

”Go on Stage” presenterar i år sin version av Djungelboken – en musikteater med sång och dans. Uppsättningen är ett samarbete mellan Kulturskolan och Norrköpings fritidsgårdar. Manusbearbetning och regi av Pia Molin och Annika Svensson. Föreställningen vänder sig till lite äldre ungdomar. Premiär onsdag den 28 februari klockan 18.30.

Media hälsas välkommen till ett repetitionstillfälle innan premiären.

Datum: fredag den 23 februari
Tid: klockan 13.00
Plats: Stage Skandia, Skandiateatern, Drottninggatan 31, Norrköping

Kontaktperson: 
Anita Ekermann
Titel: dramapedagog, Kulturskolan
Telefon: 072-584 72 01 

_______________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum