Linköpings kommun

Pressinbjudan: Förhandsvisning av Linköpings nya cykelgarage vid resecentrum

Dela

Välkommen på förhandsvisning av vårt nya låsbara cykelgarage vid resecentrum. Cykelgaraget öppnar nästa vecka och där kommer allmänheten kunna hyra parkeringsplats. Vänligt för miljön och perfekt för pendlare!

Tid: Den 1 april klockan 11:00
Plats: Cykelgaraget vid resecentrums södra del, intill bilparkeringen vid taxizoonen

På förhandsvisningen berättar trafikingenjör Jakob Olingdal om förbättringen av resecentrums cykelparkering och visar det nya cykelgaraget inifrån. Marknads- och affärsutvecklare Matts Skeppstedt från Dukaten finns också på plats för att svara på frågor.


Välkommen!

Kontakter

Trafikingenjör Jakob Olingdal, Linköpings kommun: 013-26 32 24
Marknads- och affärsutvecklare Matts Skeppstedt Dukaten: 013-20 54 11

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum