Norrköpings kommun

Pressinbjudan: ​Fullt av aktivitet under öppet hus på Träffpunkterna

Dela

Norrköpings 13 träffpunkter håller öppet hus för att bjuda in Norrköpings alla seniorer till en plats där gemenskap och aktiviteter står i centrum.

Att besöka en träffpunkt första gången kan kännas överväldigande. Genom ett öppet hus hoppas vård- och omsorgskontoret på att kunna sänka tröskeln och visa på den värme och delaktighet som finns och vilka aktiviteter som finns att välja bland.

Media är varmt välkomna att kika in hos någon av träffpunkterna för att möta seniorer, politiker och aktivitetsledare.

Datum: onsdag den 7 mars
Plats: Norrköpings träffpunkter (se nedan för adresser)
Tid: Klockan: 13.00 – 15.00

Norrköpings Träffpunkter:

 • Linköpingsvägen 14-16
 • Ribbingholmsvägen 3b
 • Kalkstensgatan 5
 • Timmermansgatan 62
 • Plåtslagaregatan 8
 • Bråddgatan 31
 • Norralundsgatan 7
 • Rösgången 31
 • Generalsgatan 9
 • St. Persgatan 134
 • Valhallavägen 1
 • Nyköpingsvägen 28
 • Bygdevägen 15

Kontaktperson:
Britt-Marie Jutvik
Titel: enhetschef
Telefon: 011-15 28 52

Robin Bodin
Titel: enhetschef
Telefon: 011-15 28 25

________________________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 011-15 21 95

Nyckelord

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pågående regeringsförhandlingar ger osäkra budgetförutsättningar för Norrköpings kommun22.10.2018 15:00Pressmeddelande

Kommunstyrelsen har idag den 22 oktober fått presenterat för sig budgetförutsättningar för de kommande fyra åren 2019-2022. Det osäkra politiska läget som råder på riksnivå gör att det inte går att räkna in de satsningar som aviserats av S och MP regeringen, vilket påverkar kommunens budgetförutsättningar negativt. Att de saknas besked om dessa pengar gör budgetarbetet ännu besvärligare. Utgångsläget för årets budgetarbete (inklusive verksamheternas äskande) visar nu på ett åtgärdsbehov på 280 miljoner kronor. – Eftersom det fortfarande råder ett osäkert politiska läge på riksnivå kan vi inte räkna in de satsningar som S och MP regeringen tidigare aviserat. Därför blir nämndernas åtgärdsbehov inför 2019 större än vad vi tidigare hade räknat med. Budgetläget var redan tidigare allvarligt och vi behöver arbeta långsiktigt med att minska kostnadsnivån. Skulle det visa sig att aviserade satsningar ändå genomförs kommer dessa pengar att tillföras nämnderna i ett nytt budgetbeslut, säger Lar

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum