Linköpings kommun

Pressinbjudan: Granskningen av Katedralskolans ekonomi är klar

Dela

En granskningsrapport av Katedralskolans ekonomi visar att det finns omfattande brister i hantering och regelföljsamhet.

Under pressträffen kommer granskningsrapporten att presenteras, samt vilka åtgärder som Linköpings kommun vidtar framåt.

Tid: Torsdag 28/2 14.30

Plats: Verdesalen, stadshuset

På pressträffen medverkar:
Paul Håkansson, kommundirektör
Anne Hallberg, utbildningsdirektör
Johan Nyhammar, förhandlingschef

Enskilda intervjuer bokas på plats och genomförs efter ordinarie pressträff.

Välkommen!

 

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Heltidsaktivering för försörjningsstödsmottagare10.5.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Trots långvarig högkonjunktur har utanförskapet bitit sig fast hos tusentals Linköpingsbor. Allians för Linköping fortsätter därför att investera för att fler ska få möjlighet till jobb och sysselsättning och har gett i uppdrag till Utbildningskontoret och Social- och omsorgsförvaltningen att utreda hur Linköpings kommun kan införa krav på heltidsaktivering för personer som har försörjningsstöd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum