Linköpings kommun

Pressinbjudan inför samhällsbyggnadsnämnden - förtydligande.

Dela

Förtydligande av tid och plats. På samhällsbyggnadsnämndens kommande sammanträde behandlas bland annat ett nytt planprogram som ska göra Skäggetorp öppnare och mer varierat, en markanvisning för bostäder på Skogsvallen i Ullstämma, samt byggande av bostäder på en f d bensinmackstomt i Vimanshäll.

Samhällsbyggnadsnämndens ordförande Elias Aguirre (S) bjuder in till en pressträff inför sammanträdet.

Tid: Onsdag 13 december 13:00
Plats: Krouthén, Stadshuset.

Välkomna!

Kontakter

Claes LundkvistPresskommunikatör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0727-336477claes.lundkvist@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping har 158 000 invånare och är landets femte största kommun. Vi har devisen "Linköping - där idéer blir verklighet". Staden växer och attraherar nya invånare. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. Linköping har ett kluster av flygrelaterade företag och är Sveriges flyghuvudstad. I Linköping finns flera hundra innovationsbaserade företag inom bland annat IT, mobil kommunikation och visualisering.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum