Linköpings kommun

Pressinbjudan inför samhällsbyggnadsnämnden - förtydligande.

Dela

Förtydligande av tid och plats. På samhällsbyggnadsnämndens kommande sammanträde behandlas bland annat ett nytt planprogram som ska göra Skäggetorp öppnare och mer varierat, en markanvisning för bostäder på Skogsvallen i Ullstämma, samt byggande av bostäder på en f d bensinmackstomt i Vimanshäll.

Samhällsbyggnadsnämndens ordförande Elias Aguirre (S) bjuder in till en pressträff inför sammanträdet.

Tid: Onsdag 13 december 13:00
Plats: Krouthén, Stadshuset.

Välkomna!

Kontakter

Claes LundkvistPresskommunikatör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0727-336477claes.lundkvist@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum