Linköpings kommun

Pressinbjudan inför två nämnders sammanträden

Dela

Onsdag 18 april ligger pressträffarna tätt inpå varandra i Linköping. Det är barn- och ungdomsnämnden och samhällsbyggnadsnämnden som har pressträffar i stadshuset. Däremellan är det ett spadtag i Rydskogen.

Barn- och ungdomsnämnden sammanträder på torsdag. Presskonferensen håller vi på onsdagen

Tid: Onsdag 18 april klockan 09.00

Plats: Nämndordförande Jacob Björnekes arbetsrum i stadshuset.

Jakob Björneke (S) tar i första hand upp nämndens förslag till budget för nästa år, med bland annat förstärkning av elevhälsan.

Samhällsbyggnadsnämnden sammanträder på onsdag och har presskonferens innan.

Tid: Onsdag 18 april klockan 11:30.

Plats: Schönberg, stadshuset.

Nämndordföranden Elias Aguirre (S) presenterar förslag till program för minskat trafikbuller, mer vinterbelysning i små tätorter och nytt detaljplaneprogram ger fler bostäder i Ekholmen.

Som tidigare meddelats tas ett första spadtag för Cykellänken i Rydsskogen kl. 10.00. Även där deltar Elias Aguirre (S).

Kontakter

Claes LundkvistPresskommunikatör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det.

0727-336477claes.lundkvist@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping har 158 000 invånare och är landets femte största kommun. Vi har devisen "Linköping - där idéer blir verklighet". Staden växer och attraherar nya invånare. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. Linköping har ett kluster av flygrelaterade företag och är Sveriges flyghuvudstad. I Linköping finns flera hundra innovationsbaserade företag inom bland annat IT, mobil kommunikation och visualisering.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum