Linköpings kommun – Politik

Pressinbjudan: Insatser för att minska bidragsberoendet ger resultat

Dela

På tisdag den 21 juni presenterar Fredrik Lundén (M), ordförande i arbetsmarknaden, de goda resultat som Allians för Linköpings insatser för att minska bidragsberoendet har gett. Deltar gör också Mikaela Schullström, förvaltningsdirektör för Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen, samt Linn Sandseth, arbetsledare.

Tid: Tisdag den 21 juni kl. 11:00
Plats: Växthuset i Trädgårdsföreningen, Linnégatan 27

Välkomna!

Meddela gärna er närvaro till: felicia.roel@linkoping.se

Kontakter

Om

Linköpings kommun – Politik
Linköpings kommun – Politik
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se

Allians för Linköpings vision för Linköping grundar sig i tre grundläggande principer. Vi tror först och främst på varje människas rätt att utforma sina egna liv efter sina egna önskemål. Människan måste alltid sättas framför systemen. Vi tror på ett fritt näringsliv där entreprenörer och företagare fritt får skapa, uppfinna och utbyta nya idéer. Sist men kanske viktigast tror vi på en kommun som levererar sina grundläggande kärnuppgifter. Att vi erbjuder en kvalitativ skolgång, omsorg och ett skyddsnät för dem som verkligen behöver det. I Allians för Linköpings kommun får alla plats.

Följ Linköpings kommun – Politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun – Politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum