Stockholms stad

Pressinbjudan: Invigning av årets blomsterprogram

Dela

Välkommen till en pressträff där årets blomsterprogram i Stockholms stad invigs.

I år planteras drygt 200 000 lökar och plantor i 805 urnor och 51 rabatter, på över 250 platser runt om i staden. Planteringen sker i tre omgångar, under vår, sommar och höst.

Vid pressträffen presenteras tema, färger och blomstersorter. På plats finns trafikborgarrådet Daniel Helldén och representanter från trafikkontoret, Stockholms stad.

Vad: Årets blomsterprogram i Stockholms stad invigs

När: Onsdag den 19 april 2017, kl. 14.00

Var: Skarpnäck, Skarpnäcks Allé 37 a, vid tunnelbanans ingång

Presskontakt:

Erik Johansson, pressansvarig erik.g.johansson@stockholm.se

Trafikkontorets pressnummer: 08-508 26 282

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum