Linköpings kommun

Pressinbjudan: Invigning av Berga aktivitetspark

Dela

Aktivitetsparken i Berga har renoverats och nu är det dags för invigning. Det blir en eftermiddag fylld med aktiviteter.

Tid: Onsdagen den 27 juni klockan 14.30.

Plats: Berga aktivitetspark.

Syftet med den nya parken är att skapa en mötesplats för alla. Kommunalråd och samhällsbyggnadsnämndens ordförande Elias Aguirre (S) inleder ceremonin med invigningstal. Det blir även VM-match mellan Sverige och Mexiko på storbildskärm, ansiktsmålning, boulespel och lek i parken.

Kontakter

Annika Avén, kommunikatör, Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen. 013-26 27 92.

Dokument

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum