Region Jönköpings län

Pressinbjudan: Invigning av familjecentralen i Nässjö

Dela

Familjecentralen i Nässjö har i augusti 2022 flyttat in i större lokaler i Nässjö vårdcentrum. Den 2 september inviger familjecentralen sina nya och ombyggda lokaler, totalt 1200 kvadratmeter. Alla fyra ingående verksamheter finns nu på samma våningsplan vilket underlättar både för besökande familjer och medarbetare. I tidigare hyrda lokaler i centrala Nässjö fanns verksamheten på två plan.

Lena Ekedahl och Monica Gunnarsson,  förskollärare på öppna förskolan i Nässjö, hälsar välkommen till familjecentralens nya lokaler.
Lena Ekedahl och Monica Gunnarsson, förskollärare på öppna förskolan i Nässjö, hälsar välkommen till familjecentralens nya lokaler.

Invigning av Nässjö familjecentral

Tid: Fredagen 2 september, kl. 10.00
Plats: Familjecentralen, Skansgatan 9, Nässjö

Från verksamheterna talar

• Catarina Notelid, verksamhetschef kvinnohälsovård, KVH
• Carin Oldin, verksamhetschef barnhälsovård, BHV
• Anna Ekdal Wass, verksamhetschef förskola, öppna förskolan
• Anna Bunninger, chef socialförvaltningen, kuratorerna

För Nässjö kommun och Region Jönköpings län talar

• Anders Karlsson (C), kommunalråd, Nässjö kommun
• Carla Habib (S), barn- och utbildningsnämndens ordförande, Nässjö kommun
• Mia Frisk (KD), ordförande i regionstyrelsen, Region Jönköpings län
• Rachel De Basso (S), ordförande i nämnden för folkhälsa och sjukvård, Region Jönköpings län

Invigningen bjuder också sång av öppna förskolan.

Efter invigningstal och bandknytning blir det rundvandring och mingel. På plats vid invigningen finns också representanter för de olika verksamheterna.

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och föräldrar med barn 0–6 år. På ett och samma ställe erbjuds olika tjänster av betydelse för barns och föräldrars hälsa och välbefinnande. Här finns kvinnohälsovård, barnhälsovård, kurator och öppen förskola. Verksamheten är ett samarbete mellan Nässjö kommun och Region Jönköpings län. Nässjö familjecentral är en av länets största, sett till antal inskrivna barn. 

För mer information, läs mer om Nässjö familjecentral på Nässjö kommuns webbplats.

Välkommen!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Lena Ekedahl och Monica Gunnarsson,  förskollärare på öppna förskolan i Nässjö, hälsar välkommen till familjecentralens nya lokaler.
Lena Ekedahl och Monica Gunnarsson, förskollärare på öppna förskolan i Nässjö, hälsar välkommen till familjecentralens nya lokaler.
Ladda ned bild

Om

Region Jönköpings län
Region Jönköpings län
Box 1024
551 11 JÖNKÖPING

010-241 00 00http://www.rjl.se/

Om Region Jönköpings län

Vi ansvarar för att alla invånare i Jönköpings län har tillgång till en bra sjukvård och förutsättningar för en god hälsa. Vi arbetar också med kultur, kollektivtrafik, tillväxt, infrastruktur och en hållbar utveckling i hela länet. Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation med nära 11 500 medarbetare.

Följ Region Jönköpings län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Jönköpings län

Pressinbjudan 27 september 2022: En angelägen kväll om cancerforskning i Jönköpings län21.9.2022 09:52:20 CEST | Pressinbjudan

En helt ny revolutionerande teknik i cancersjukvården, tidig diagnostik av prostatacancer och sena biverkningar efter genomgången cancersjukdom. Detta är några exempel på forskningsområden som fått stöttning av stiftelsen Fonden för klinisk cancerforskning i Jönköping. Fonden fyller i år 50 år och uppmärksammar det med en öppen föreläsningskväll tisdag 27 september klockan 18.00 – som ett inslag under Forskarfredagveckan!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum