Linköpings kommun

Pressinbjudan: Invigning av Linköpings första gruppbostad med solceller

Dela

Välkomna till invigningen av det första LSS-gruppboendet i Linköping som har uppförts med solceller. Att installera solceller på boenden ligger i linje med omsorgs- och äldreförvaltningens arbete för ett koldioxidneutralt Linköping 2025.

Tid: Onsdag 11 december klockan 10:00

Plats: Västerlösa gruppbostad, Södergårdsvägen 8

Västerlösa gruppbostad är avsedd för personer med rätt till stöd och service enligt LSS. Boendet är en del av social- och omsorgsnämndens utbyggnadsplan där målet är att senast 2024 ska ingen person behöva vänta mer än sex månader på att få sitt beslut om bostad med särskilt service verkställt.

På invigningen medverkar Annika Krutzén (M), ordförande Social- och omsorgsnämnden.

 

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum