Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Invigning av nya biblioteket i Eneby

Dela

Eneby bibliotek har haft stängt i tre månader då biblioteket flyttat från skolan till nyrenoverade lokaler i Eneby centrum. Biblioteket får nu en mer central plats och tillgängligheten ökar. Efter invigningen kan alla som bor i Eneby återigen besöka sitt bibliotek.

Media är välkomna till invigningen av det nya biblioteket:

Datum: onsdag den 30 maj
Tid: klockan 10.00
Plats: Eneby centrum

Under invigningen kommer Olle Vikmång (S), ordförande i kultur- och fritidsnämnden och Maria Modig, direktör för kultur- och fritidskontoret, hålla invigningstal. Pippi kommer på besök och det bjuds på förfriskningar.

Kontaktperson: 
Päivi Rantala
Titel: enhetschef filialer
Telefon: 072-235 46 52
_______________________________________________________________________
Avsändare: Iréne Lidén, presskommunikatör
Telefon: 011-15 11 24

Nyckelord

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum