Linköpings kommun

Pressinbjudan: Invigning av ombyggda mangårdsbyggnaden i Tinnerö

Dela

Den 7 juni invigs den nyaste byggnaden i Tinnerö eklandskap. Det är den ombyggda mangårdsbyggnaden som sedan slutet av maj rymmer dagverksamhet som bedrivs av Leanlink.

Tid: torsdagen den 7 juni klockan 17.00
Plats: Halshöga i Tinnerö eklandskap (se bifogad karta)

Halshöga gård är en gammal mangårdsbyggnad som renoverats för att fungera som dagverksamhet för personer med funktionsvariation. Verksamheten bedrivs av Leanlink.

Invigningstalet hålls av Elias Aguirre (S), ordförande i samhällsbyggnadsnämnden och Thomas Bystedt (L), ordförande i omsorgsnämnden. Dessutom ger kommunekolog Anders Jörneskog en historisk tillbakablick om Tinnerö eklandskap. På plats finns även verksamhetschef Ingrid Gidlund och projektledare Lennart Fjellmar.

Det bjuds på musikunderhållning, kaffe och något grillat.

Välkommen!

För mer information kontakta projektledare Lennart Fjellmar, telefon 013-20 67 09.

Kontakter

Sonja SandbackaTf. Presschef

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0725-967863 sonja.sandbacka@linkoping.se

Per ConningRedaktör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen som kan göra det.

013-20 64 20per.conning@linkoping.se

Dokument

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping har 158 000 invånare och är landets femte största kommun. Vi har devisen "Linköping - där idéer blir verklighet". Staden växer och attraherar nya invånare. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. Linköping har ett kluster av flygrelaterade företag och är Sveriges flyghuvudstad. I Linköping finns flera hundra innovationsbaserade företag inom bland annat IT, mobil kommunikation och visualisering.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum