Uppsala kommun

PRESSINBJUDAN: Invigning av utbildnings- och jobbcenter i Gottsunda

Dela

Inom ramen för handlingsplanen för Gottsunda/Valsätra har Uppsala kommun valt att starta ett utbildnings- och jobbcenter i Gottsunda centrum. Tisdag 12 mars invigs utbildnings- och jobbcenter av Mohamad Hassan (L), ordförande i arbetsmarknadsnämnden och Lena Winterbom, arbetsmarknadsdirektör.

Centret är en satsning för att kombinera utbudet av arbetsmarknadsinsatser med komvuxutbildning. Genom att kombinera arbetsmarknadsinsatser med vuxenutbildning och öka tillgängligheten för medborgarna ska fler Uppsalabor kunna försörja sig själva.

Tisdag 12 mars invigs Utbildnings- och jobbcenter av Mohamad Hassan (L), ordförande i arbetsmarknadsnämnden, Lena Winterbom, arbetsmarknadsdirektör och Andreas Christoffersson, platschef.

Datum         Tisdag 12 mars

Tid              11.30

Plats           Utbildnings- och jobbcenter, Gottsunda centrum

Kontakter

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och här bor över 225 000 personer. 2018 utsågs Uppsala till väldens bästa klimatstad av WWF.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

Från industriområde till innerstad med bostäder och stadsliv i industrimiljö17.5.2019 09:00:00 CESTPressmeddelande

Kungsängen fortsätter utvecklas från industriområde till en blandad stadsmiljö med bostäder, arbetsplatser, butiker och annan service som kan ses som en utvidgning av stadskärnan. Detaljplanen ska möjliggöra nybyggnad av cirka 900 bostäder, tre förskolor samt cirka 4000 kvadratmeter lokaler. Nu har beslut om samråd fattats så att allmänheten får möjlighet att lämna synpunkter på förslagen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum